Brands

Elismerések, Díjak

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó

Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó
Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó
Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó
Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó
Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó
Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó

Bővebben
Szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
25 890 Ft
Részletek


Deerma VC01 - Hatékony porszívó kifejezetten Önnek


 


A Deerma VC01 vezeték nélküli porszívóval gyorsan és könnyedén kitakaríthatja az otthonát. A készüléket többféle módon használhatja, az univerzális tervezése pedig kényelmes használatot eredményez.


 

 


Kétféleképpen is használhatja


 


A porszívót könnyedén az igényeire szabhatja: használhatja kézi porszívóként, valamint hagyományos álló porszívóként is. A készülék könnyedén átalakítható, így gyorsan és egyszerűen kitakaríthat vele az otthonában.


  
 


 Élvezze a szabadságot  


 


A porszívó csupán 1.6 kg, ennek köszönhetően pedig könnyedén felemelheti, hogy letakarítsa vele a port és a pókhálókat. A készüléket szabadon mozgathatja, mivel vezeték nélküli, így búcsút inthet az összegabadolyó, rövid kábeleknek. Pillanatok alatt kitakaríthat a szobában, konyhában, fürdőszobában, de akár a garázsban vagy az autójában is.
 


   Cserélhető kefefej


 


Kényelmesen takaríthat nagy, lapos felületeken, de könnyedén elérheti a kisebb zugokat és réseket is egy másik kefefej használatával.


                                                                                                   


 

Padlótisztító fejA padlótisztítóval pillanatok alatt feltakaríthat a parkettán, szőnyegen és a csempén is, a lapos, 4 cm-es fej pedig könnyedén befér az ágy vagy más bútorok alá. A Deerma VC01-el biztos lehet benne, hogy minden egyes négyzetméter ragyogni fog!

Keskeny kefefejA sarokban megbúvó porszemeket könnyedén eltávolíthatja a keskeny kefefejjel. Ez a cserélhető fej olyan helyeken is képes kitakarítani, ahova más fejek nem érnének be. A nehezen megközelíthető sarkok, a szellőzőrácsok és a polcok takarítása mostantól nem fog problémát okozni!
  
 


 Erőteljes motor


 


A rendkívül erőteljes motor és a kiváló szívóerő garantálja a hatékony takarítást. A készülék segítségével könnyedén megszabadulhat a legmakacsabb szennyeződésektől is!


 


 


 Tripla védelem a szennyeződések ellen


 


A Deerma VC01 az egészségéről is gondoskodni fog! Ezt a tripla szűrőrendszer teszi lehetővé, ami kiszűri a port és a hajszálakat, és megakadályozza, hogy az allergének újra lerakódjanak a bútorokon. A Deerma porszívójával tiszta és biztonságos környezetet biztosíthat az otthonában.

 
 


 Könnyen üríthető portartály


 


A portartály 0.6 literes, amit könnyedén kiüríthet anélkül, hogy a szennyeződésekhez kellene érnie.  A tartályt ezután vízzel is kiöblítheti.
 


Strapabíró akkumulátor


 


A készülék feltöltött állapotban 30 percig képes működni, ami elég ahhoz, hogy az egész lakását kitakaríthassa vele. Magasteljesítményű módban pedig 15 percig képes működni, ami alatt rendkívül intenzív módon takarít és gyorsan megszabadítja Önt a legmakacsabb szennyeződésektől is. A készüléket könnyedén feltöltheti egy C típusú USB kábel segítségével.
 


Kényelemre tervezve


 


Az ergonomikus kialakítása nem csak kényelmessé teszi a készüléket, hanem könnyebben is lehet tárolni. A szilikon fogantyúnak köszönhetően könnyedén a falnak támaszthatja a porszívót, amivel sok helyet spórolhat. A készülék egyszerű, minimalista kialakításával és a klasszikus fehér színével tökéletes kiegészítője lesz az otthonának.


 


 


 


 


Tulajdonságok


 GyártóDeerma
ModellVC01
Teljesítmény125 W
Motor teljesítmény8500Pa
Motor gyorsasága43800rpm
Bemeneti feszültség14,4V
Akkumulátor kapacitása2200 mAh
Működési idő normális / magas teljesítményKb. 30 perc/ kb.15 perc
Zajszint <80 dB
Méret210 x 180 x 1155 mm
Portartály kapacitása0,6l

 


 Adatok
Garancia
12 hónap
Gyártó
Deerma
EAN
6955578035777
Cikkszám
IP-18850