Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

JIMMY AP36 légtisztító

JIMMY AP36 légtisztító
JIMMY AP36 légtisztító
JIMMY AP36 légtisztító
JIMMY AP36 légtisztító
JIMMY AP36 légtisztító
JIMMY AP36 légtisztító

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
18 290 Ft
Részletek

Jimmy AP36 légtisztító

Teremtsen egészséges környezetet az otthonában és szabaduljon meg az allergénektől, a portól és a kellemetlen szagoktól! A Jimmy AP36 kiemelkedő a 300 m3/órás CADR értékével és támogatja az innovatív formaldehid lebontási technológiát. A különböző funkcióinak és üzemmódjainak köszönhetően könnyedén a saját igényeinek megfelelően állíthatja be a készüléket. A légtisztító egy 25-36 m2-es szobába a legalkalmasabb.

Hatékony tisztítás

A készülék kettős turbinát, centrifugális technológiát és HEPA szűrőt használ ahhoz, hogy hatékonyan kiszűrje a káros részecskéket. A kis mérete ellenére nagyon magas a hatékonysága: A CADR értéke (clean air delivery rate - levegő tisztítottsági foka) eléri a 300 m3/órát! Ennek köszönhetően könnyedén elbánik a porral, pollenekkel, baktériumokkal, allergénekkel, a szálló porral és a formaldehiddel is.

3 fokozatú szűrés

A Jimmy légtisztítója 3 fokozatú szűrőrendszerrel lett felszerelve, hogy csökkentse az egészségére káros tényezőket. Az első réteg a nagyobb szennyeződéseket szűri ki (például hajszálakat), a második réteg a HEPA szűrő, ami csökkenti az allergéneket, a harmadik réteg pedig aktív szenet, valamint formaldehid-redukáló részecskéket használ. A Jimmy légtisztítójának használatával élvezheti a tiszta levegőt az otthonában!

Megbirkózik a formaldehiddel is!

Legyen még hatékonyabb a légtisztítás! A készülék egy innovatív formaldehid lebontási technológiát használ, ami az aktív szénnel kombinálva hatékonyan csökkenti a káros anyagokat. Hogyan működik? A káros részecskéket lebontja szén-dioxid és vízmolekulákra, így a mérgező formaldehid többé nem fogja veszélyeztetni a családját!

Háromféle sebességi fokozat és üzemmód közül választhat

Szabja a saját igényeire a légtisztító működését! Háromféle sebességi fokozat és üzemmód közül választhat: a Smoke móddal rövid idő alatt megtisztíthatja a szobát a cigaretta füsttől, a Csendes móddal csökkentheti a készülék zajszintjét, ami tökéletes választás éjszakára, az Okos móddal pedig a légtisztító automatikusan az adott levegőminőségnek megfelelően állítja be a sebességét.

Ellenőrizze a levegőminőséget!

Mostantól pillanatok alatt ellenőrizheti a szűrés hatékonyságát! A Jimmy AP36 beépített okos szenzorokkal rendelkezik, ami valós időben ellenőrzi a levegő minőségét. A legfontosabb információkat a beépített LED képernyőn nézheti meg, aminek változik a színe annak függvényében, hogy milyen a mérés eredménye: hogyha levegő minősége jó, akkor a kijelző kék színűre, amennyiben viszont rossz, akkor narancs színűre vált.

Nem fogja zavarni a pihenésben

A Jimmy AP36 éjjel-nappal hatékonyan tisztít és nem kell aggódnia, hogy a család többi tagját zavarni fogja alvás közben! A készülék okos szenzorokkal lett felszerelve, ami érzékeli a körülötte lévő környezetet és amikor besötétedik, akkor automatikusan Csendes módba kapcsol. Aludjon nyugodtan, amíg a Jimmy AP36 gondoskodik a megfelelő minőségű levegőről!

MárkaJIMMY
ModellAP36
SzínFehér
Szoba méret25-36m2
CADR300m3/óra
Formaldehid CADR40m3/óra
Max. zajszint61dB(A)
Méret370x205x485mm
Súly5.9kg
Adatok
EAN
6946499308873
Gyártói cikkszám
AP36
Garancia
12 hónap
Gyártó
JIMMY
EAN
6946499308873
Cikkszám
IP-21783