Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)

JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
51 190 Ft
Részletek

Jimmy BX7 Pro kézi por és atka porszívó

Szabaduljon meg a baktériumoktól és allergénektől! A Jimmy BX7 Pro kézi porszívója hatékonyan megszünteti a port, baktériumokat és poratkákat az UV fény, az ultrahang és a 60°C-os hőmérsékletnek köszönhetően. Egy 700 W-os motorral lett felszerelve, a speciálisan kialakított keféjével pedig tökéletes a matracok, fotelek és más egyéb felületek megtisztításához. Emellett háromféle üzemmód közül is választhat, valamint porérzékelővel és egy fejlett szűrőrendszerrel is rendelkezik.

Búcsúzzon el az allergénektől!

Még a látszólag tiszta matracok és ágyneműk is tele lehetnek porral, allergénekkel és baktériumokkal! 1 gramm porra közel 13270 poratka jut, aminek következtében kialakulhat bőrprobléma, allergia vagy akár légzőszervi betegség is. A Jimmy BX7 Pro-al ezt elkerülheti! A készülék nem csak alaposan kitisztítja az ágyat, ágyneműt, fotelt vagy gyermeke ágyát, hanem még meg is szabadítja őket az allergénektől és baktériumoktól.

Háromféleképpen küzdhet meg a poratkákkal és baktériumokkal!

A Jimmy BX7 Pro porszívó három módon számol le a baktériumokkal és allergénekkel. A magas, 60°C-os hőmérséklet mélyen behatol az ágyneműbe és matracba, amivel megszünteti a poratkákat és baktériumokat. Emellett kellemesen meleg lesz az ágynemű, ami a hidegebb, esős napokon nagyon jól jön! A készülék hamar, 5 másodperc alatt felmelegszik, az ultrahang pedig hatékonyan megöli a poratkákat és megelőzi a szaporodásukat, míg a 253 nm hullámhosszú UV fény pedig eltávolítja az allergének és baktériumok 99,99%-át.

Könnyedén elbánik a kosszal!

A készülék egy erőteljes, mégis energiahatékony motorral lett felszerelve, aminek a teljesítménye 700W. Ennek eredményeképpen gyorsan és hatékonyan megszünteti a koszt és még három üzemmód közül is választhat, amivel könnyedén a saját igényeire szabhatja a porszívó teljesítményét. Ezen kívül a BX7 Pro zajszintje csupán 78dB, ami elég alacsony ahhoz, hogy ne zavarja a háztartás többi tagját.

Gondosan kialakított kefe

Tapasztalja meg, hogy mennyi különbséget jelent egy gondosan kialakított kefe! A porszívó fejlett keféje egy szabadalmaztatott görgővel lett felszerelve, amely puha sörtékből és gumiszalagból áll, valamint egy különálló motorral is rendelkezik. A készülék alaposan megtisztítja a matracot anélkül, hogy kárt tenne a felületén. A kefe nyílásának szélessége 240 mm, a porszívó kábele pedig 5 méteres, aminek köszönhetően pillanatok alatt alaposan megtisztíthatja az egész ágyat!

Hatékony szűrőrendszer

A készülék egy szabadalmaztatott dupla ciklonos szűrő technológiát használ, valamint egy speciális MIF filterrel rendelkezik, ami kiszűri a poratkákat és más egyéb apró részecskéket is, az acél hálóban pedig a nagyobb szennyeződések akadnak meg, mint például a hajszálak. A porszívó emellett egy 0,5 literes portartállyal lett felszerelve, aminek a kiürítése nem fog problémát okozni, valamint vízzel is gond nélkül kitisztíthatja.

Porérzékelő funkció

Többé nem kell azon gondolkoznia, hogy vajon alaposan kitakarította-e az egész lakását! A BX7 Pro egy beépített okos szenzorral rendelkezik, ami érzékeli a port és az atkákat, így biztosan mindenhol tisztaság lesz. Emellett egy speciális LED kijelzővel is rendelkezik, ami a színe változtatásával jelzi, hogy mennyire koszos az adott felület: a zöld szín tisztaságot, a narancssárga egy kevés koszt, a piros pedig nagy koszt jelent.

Porszívó

  • Tápkábel
  • MFI szűrő
  • Tisztító kefe
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó Jimmy
Modell BX7 Pro
Névleges teljesítmény 700 W
UV fény teljesítmény 550 mW
Levegőáramlási sebesség 0,5 m³/perc
Szívási nyomás 16 KPa
Zaj 78 dBA
Ciklon típus Dupla ciklon
Porgyűjtő tartály kapacitása 0,5 L
Kefe anyaga Nylon sörték és gumiszalag kombinációja
Szűrő típusa HEPA osztály MFI
Szűrők száma 2
Meleg levegő hőmérséklete 60 ℃
Ultrahangos Igen
Porérzékelő Igen
LED kijelző Igen
Működési módok 3
Töltő adapter Nem
Adatok
EAN
6946499311330
Gyártói cikkszám
BX7Pro Grey
Garancia
12 hónap
Gyártó
JIMMY
EAN
6946499311330
Zajszint
78 dBA
Válasszon egy változatot
JIMMY BX7 Pro kézi porszívó (szürke)
Légáramlás
0,5 m³/min
Szívási nyomás
16 KPa
UV fény kimenet
550 mW
Cikkszám
IP-25157