Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

JIMMY H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

JIMMY H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
JIMMY H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
JIMMY H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
JIMMY H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
JIMMY H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
JIMMY H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
133 490 Ft
Részletek

Jimmy H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

A Jimmy H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívója hosszú, 80 perces működési időt biztosít és felhasználóbarát, ergonomikus kialakítást kapott. 4 működési móddal rendelkezik, a készletben pedig további kefefejek is találhatóak, amikkel alaposan kitakaríthatja az otthonát. Ezen kívül a beépített LED kijelzőn ellenőrizheti a legfontosabb információkat a készülék működésével kapcsolatban. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

03Jimmy/H9-Pro/1

Gyorsan feltakarít!

A szabadalmaztatott ciklonos technológia és a 600W-os kefe nélküli motor 110 000 fordulatot tesz percenként, aminek köszönhetően a porszívó lenyűgöző teljesítményt biztosít. A porszívó szívóereje 200 AW, ami azt jelenti, hogy a készülék nagyon jól elbánik még a legmakacsabb szennyeződésekkel is! Legyen szó koszról, porról vagy hajszálakról, a Jimmy mindent eltüntet!

03Jimmy/H9-Pro/10

Négy működési mód

Válasszon a 4 elérhető mód közül és szabja a H9 Pro-t a saját igényeire! Az Eco mód a laminált padlón fog a legjobban működni, míg a Turbo mód pedig a szőnyegek tisztításához lesz tökéletes. Szeretne alaposan megtisztítani egy különösen igényes felületet? Válassza a Max módot, hogyha pedig bekapcsolja az Auto módot, akkor a porszívó automatikusan felismeri a padló típusát és kiválasztja az annak megfelelő szívóerőt.

03Jimmy/H9-Pro/6

Kefe minden padlótípushoz

A készletben található egy nagy padlótisztító kefe, ami alaposan feltakarítja a nagyobb és kisebb koszdarabokat is. A gondos kialakításának köszönhetően a hajszálak nem csavarodnak rá, így a kisállat tulajdonosok számára is ideális lesz! Emellett egy további görgő is található a készletben, aminek a nylon és gumi sörtéi alaposan és hatékonyan megtisztítják a szőnyeget.

03Jimmy/H9-Pro/2

Cserélhető kefefejek

Rengeteg praktikus kiegészítő található a készletben, amivel alaposan megtisztíthatja az otthonát. A 2 az 1-ben kefe a bútorok tisztításánál lesz hasznos, a puha kefe pedig óvatosan összegyűjti a szennyeződést a sérülésekre hajlamosabb felületekről. A szűkített kefefejjel a kanapé mélyedéseit lehet alaposan kitisztítani, az elektromos matrackefével pedig megszüntetheti a poratkákat, aminek köszönhetően a Jimmy H9 Pro nagyszerű választás az allergiában szenvedőknek!

03Jimmy/H9-Pro/9

Hihetetlenül strapabíró akkumulátor

A nagy kapacitású lítium akkumulátornak köszönhetően a porszívó egyetlen töltéssel 80 percig is képes működni Eco módban, 30 percig Turbo módban és 17 percig Max módban. A készüléket a hozzátartozó töltővel töltheti, az akkumulátort pedig el is távolíthatja és külön is feltöltheti, valamint ki is cserélheti, amennyiben szükséges.

03Jimmy/H9-Pro/8

Legfontosabb információk a beépített kijelzőn

A LED kijelzőnek köszönhetően pillanatok alatt megtudhat minden fontos információt a porszívóról! Ez a beépített LED kijelzőnek köszönhető, amin ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, a szűrő állapotát és az aktuális működési módot is. Ezzel a praktikus módszerrel jó állapotban tarthatja a porszívót és jobban megtervezheti a takarításokat.

03Jimmy/H9-Pro/5

Higiénikus porszívózás

A Jimmy H9 Pro portartálya 0.6 literes, amit nem kell túl gyakran kiürítenie, hogyha pedig erre kerül a sor, akkor egy gombnyomással elintézheti. Ezen kívül vízzel elmoshatja a tartályt, a szűrőt és a kefefejet is, amivel meghosszabbíthatja az élettartamukat.

03Jimmy/H9-Pro/7

Szabadalmaztatott megoldások az Ön kényelme érdekében

A porszívó vezeték nélküli és nagyon könnyű, aminek köszönhetően könnyedén felviheti az emeletre vagy le a garázsba, de az sem lesz probléma, hogyha fel kell emelni a készüléket a mennyezet sarkainak letakarításához. A Jimmy H9 Pro ergonomikus kialakítása és szabadalmaztatott fogantyúja leveszi a terhet a csuklójáról, aminek köszönhetően kényelmesen takaríthat vele. Emellett a hajlítható kialakításával könnyedén hozzáférhet a nehezen elérhető helyekhez is, valamint a bútorok alatt is alaposan kitakaríthat.

03Jimmy/H9-Pro/3

Rúdporszívó

 • Fém cső
 • Szőnyegtisztító kefe
 • Elektromos matrackefe
 • Elekromos padlótisztító kefe
 • 2 az 1-ben kefe
 • 2 az 1-ben szűkített kefefej
 • Puha kefe
 • Csatlakozás
 • Töltő
 • Akkumulátor
 • Rugalmas tömlő
 • Töltő állvány
Márka Jimmy
Modell H9 Pro
Névleges teljesítmény (W) 600
Névleges feszültség (V) 28,8
Akkumulátor specifikáció 8 x 3 AH, 86,4 WH
Kézi üzemidő (perc) 13/25/80
Működési idő kézi + elektromos padlófej (min) 17/30/80
Töltési idő (H) 4-5
Szívóteljesítmény (AW) 200
Szívási nyomás(Kpa) 25
Zaj (dBA) 82
Porgyűjtési módszer Kettős klónozás
Porgyűjtő tartály kapacitása (L) 0,6
Képernyő LED
Porérzékelő Nincs
Kefehenger típusa Lágy és kemény sörték kombinációja
Bemeneti szűrő típusa HEPA
Kivehető akkumulátor Igen
Padlófej a haj becsavarodásának megakadályozására Igen
Akkumulátortöltő bázis Igen
Töltési módszer Állványos töltő tartozéktartóval
Adatok
Garancia
12 hónap
Gyártó
JIMMY
Gyártó
JIMMY
Gyártói Cikkszám
H9 Pro
EAN
6946499309924
Gyártói cikkszám
H9 Pro
EAN
6946499309924
Portartály kapacitása
0,6 L
Zajszint
82dBA
Cikkszám
IP-19885