Brands

Elismerések, Díjak

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

JIMMY SF8 vezeték nélküli felmosó

JIMMY SF8 vezeték nélküli felmosó
JIMMY SF8 vezeték nélküli felmosó
JIMMY SF8 vezeték nélküli felmosó

Bővebben
Szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
59 690 Ft
Részletek

Jimmy SF8 vezeték nélküli felmosó


Tegye a régi, nem túl praktikus felmosóját a sarokba és nézze meg, hogy mennyire egyszerű is tud lenni a takarítás! A Jimmy SF8 egyszerre felmos és sikál, ezzel pedig hatékonyan eltávolítja a nedves és száraz szennyeződéseket is. Többé már a legmakacsabb szennyeződések sem okoznak majd problémát! Dupla görgővel és 2 víztartállyal lett felszerelve, a strapabíró akkumulátorának köszönhetően pedig 35 percig folyamatosan képes működni. Emellett egy beépített LED kijelzővel is rendelkezik, aminek köszönhetően sokkal egyszerűbb a működtetése.
Két különböző víztartály - öntisztító rendszer


Legyen biztos benne, hogy mindig tiszta a felmosó vize! A Jimmy SF8 két különböző víztartállyal lett felszerelve. Az egyikbe a friss vizet kell öntenie, a másikba pedig folyamatosan bekerül a tisztítás során felgyülemlett koszos víz. Így könnyedén gondoskodhat a felmosó tisztaságáról és elkerülheti a baktériumok szaporodását. Csupán nyomja meg a gombot és a kefe automatikusan megtisztítja magát a tiszta vízzel!
Két görgővel a még hatékonyabb felmosásért


Mitől lesz a felmosó használata hihetetlenül kényelmes? A szabadalmaztatott két görgős (egy elől, egy hátul) rendszerétől! A két görgő közel mozog egymáshoz, amivel még egyszerűbbé teszi a görgetést. Hogyan működik? A padlót először nedves felmosóval, majd szárazzal törli fel, így nem kell aggódnia, hogy maradnak szennyeződések. Ezen kívül a görgőket könnyedén eltávolíthatja és lemoshatja vízzel!
Nyomja meg a gombot és permetezzen megfelelő mennyiségű vizet


Többé nem kell súrolnia a foltokat! A Jimmy SF8 felmosó még a legmakacsabb szennyeződésekkel is könnyedén megküzd. A pontos vízpermetező technológiájának köszönhetően egyetlen gombnyomással kezelheti a permetezni kívánt víz mennyiségét! Ezzel a módszerrel könnyedén megszabadulhat a foltoktól és a padló ragyogóan tiszta lesz!
Hosszú működési idő - kényelmes töltés


Takarítás közben nem kell majd megállni, hogy feltöltse a felmosót! A készülék egy 4 elemből álló, strapabíró akkumulátorral lett felszerelve, aminek 2500 mAh a kapacitása. Ennek köszönhetően egyetlen töltéssel 35 percig is képes működni. Emellett pedig ki is cserélheti az akkumulátort, amivel meghosszabbíthatja a készülék élettartamát. Ezen kívül a hozzátartozó töltőbázissal kényelmesen töltheti és tárolhatja is a felmosót!
Beépített LED kijelző


Könnyítse meg az életét és szerezzen hozzáférést a legfontosabb funkciókhoz! A Jimmy SF8 egy beépített LED kijelzővel rendelkezik, amin gyorsan ellenőrizheti például a töltöttségi szintet, de több praktikus értesítést is jelez, például, hogyha a koszos víztartály megtelt. Most már egy pillanat alatt megtekintheti a legfontosabb funkciókat!
A takarítás lehet kellemes is!


A takarítás sosem volt még ilyen egyszerű! A felmosó hihetetlenül könnyű, emelett pedig hordozható, a vezeték nélküli kialakításának köszönhetően pedig nem fogják korlátozni a kábelek és oda viszi a készüléket, ahová csak szeretné. Emellett pedig bárhol megállíthatja, nem kell a falnak vagy valamilyen bútornak támasztania, a felmosócső pedig 90°-ban dönthető, így könnyedén kitakaríthat vele a bútorok alatt is.
Meglepően csendes működés


Aggódik, hogy a felmosó hangos, idegesítő zajokat fog kiadni? Nem kell! A magas funkcionalitása ellenére a készülék rendkívül halkan működik, a zajszintje csupán 68dB(A). Ez a gondosan kialakított görgőknek köszönhető, ami jelentősen csökkenti a hangját. Mostantól gond nélkül felmoshat anélkül, hogy megzavarná a gyermekét vagy a lakótársát!
Még tisztább padló a tisztítószerrel!


Szeretne még jobban gondoskodni a padlóról és megszabadulni a baktériumoktól? Akkor próbálja ki a készletben található tisztítószert! Ezzel nem csak hatékonyan megtisztíthat különböző típusú felületeket, hanem még a kellemetlen szagokat is eltávolítja, valamint hosszantartó antibakteriális hatást biztosít és nem ártalmas az egészségre. A segítségével könnyedén megtisztíthatja az otthonát.
Felmosó  • Akkumulátor

  • Töltőbázis

  • Adapter

  • 500ml tisztítószerSpecyfikacja:


.


Márka JIMMY
Modeéll SF8
Teljesítmény 60W
Feszültség 14.4V
Akkumulátor 4x 2500mAh, 36Wh
Töltési idő Kb. 4 óra
Működési idő 35 perc
Zajszint 68dB(A)
Tiszta víztartály kapacitása 0.4l
Koszos víztartály kapacitása 0.18l
Suly4.46 kgAdatok
Garancia
12 hónap
Gyártó
JIMMY
EAN
6946499310241
Cikkszám
IP-21789