Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P

Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P
Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P
Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P
Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P
Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P
Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
9 090 Ft
Részletek

Sonoff ZigBee Bridge Pro smart bridge

A Sonoff Zigbee Bridge Pro a Sonoff Zigbee Bridge továbbfejlesztett verziója, mely akár négyszer annyi, 128 db Zigbee eszköz (villanykapcsoló, szenzor, relé) kezelésére is képes. Ez is egy hidat képez, avagy egy átjárót biztosít a Zigbee-s okosotthon eszközök és a WiFi-s, távolról az interneten át vezérelhető eWeLink app-os okoseszközök között. A beépített ESP32 chip-nek köszönhetően nagyobb memóriával rendelkezik, aminek köszönhetően az internet-kapcsolat megszakadásakor a helyi Zigbee eszközök közötti helyi vezérlések továbbra is működnek felhős kapcsolat nélkül, offline üzemmódban is. A készülék kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant és Samsung SmartThings hangasszisztensekkel is.

128 eszközt is képes kezelni

Mostantól könnyedén csatlakoztathatja a Zigbee és Wi-Fi-s okoseszközöket! A készülék támogatja a Wi-Fi és Zigbee 3.0 protokollt is, aminek köszönhetően zökkenőmentes jelátvitel biztos. Akár 128 eszközt is csatlakoztathat hozzá, és routerként is működhet a készülék, így meghosszabbíthatja a hálózat távolságát. A ZigBee Bridge Pro emellett kompatibilis az összes Sonoff és ZigBee eszközzel.

A biztonság érdekében

A vezérlőpanellel otthona biztonságáról is könnyedén gondoskodhat! Kombinálja a különböző mozgásérzékelőkkel, amik értesítést küldenek, hogyha mozgást érzékelnek vagy, hogyha az ajtó nyitva marad. A Sonoff-al nem kell aggódnia otthona biztonsága miatt, hiszen mostantól mindenről értesítést fog kapni, amíg távol van!

Többféle vezérlési lehetőség

A Sonoff ZigBee Bridge Pro-val gyorsan és kényelmesen be- vagy kikapcsolhatja a riasztórendszert és a biztonsági módot is megváltoztathatja. Ezt az applikáció használatával teheti meg, vagy a külön kapható kapcsolóval. Emellett ütemtervet is készíthet a csatlakoztatott eszközök számára, és a riasztót is beállíthatja úgy, hogy amikor elmegy otthonról, akkor az “Away” mód aktiválódjon, amikor pedig hazaér, akkor a “Home” mód.

Hozzon létre ütemtervet

A vezérlőpanelt kombinálhatja különböző eszközökkel is, hogy még kényelmesebbek legyenek a mindennapjai! Beállíthatja, hogy egy bizonyos hőmérséklet felett automatikusan bekapcsolódjon a ventilátor. Mozgásérzékelőt is használhat, aminek köszönhetően hogyha belép a szobába, akkor felkapcsolódik a villany, hogyha pedig kimegy, akkor lekapcsolódik. A vezérlőpanel csengővel is rendelkezik, így például kombinálhatja egy vezeték nélküli gombbal, amit csengőként használhat a bejárati ajtónál.

Megbízható működés

Nincsen internetkapcsolat? Vagy éppen elment az áram? A ZigBee Bridge Pro nem fogja cserbenhagyni! Az internetkapcsolat megszakadásakor a helyi Zigbee eszközök közötti helyi vezérlések továbbra is működnek felhős kapcsolat nélkül, offline üzemmódban is. Emellett a készülék egy beépített órával is rendelkezik, ami biztosítja, hogy az áramkimaradás ne befolyásolja az eszközök szinkronizációját. Amikor visszajön az áram, a beállított ütemtervek ugyanúgy működni fognak.

Rengeteg lehetőség az eWeLink applikációval

A Sonoff-al minden egy gombnyomásra lesz! Az eWeLink applikációval kényelmesen vezérelheti a csatlakoztatott eszközöket és ellenőrizheti a működésüket. Elfelejtette, hogy lekapcsolta-e a villanyt, mielőtt elment otthonról? Csak nézze meg az alkalmazásban és tudni fogja! Az eszözöknek ütemtervet is beállíthat, valamint a háztartás többi tagjával is megoszthatja őket, hogy ők is tudják vezérelni.

Hangvezérlés

Élvezze a még nagyobb kényelmet! Már az ágyban fekszik és nem szeretne felállni, hogy lekapcsolja a villanyt? Esetleg éppen minden keze foglalt a főzés közben, de szüksége lenne plusz világításra? Mostantól csak a megfelelő parancsot kell kimondania és meg sem kell mozdulnia! A termék a Samsung SmartThings applikációval is működik.

GyártóSonoff
ModellZB Bridge-P
Bemenet5V-1A
Vezeték nélküli csatlakozásWi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, ZigBee 3.0
Működési hőmérséklet-10°C-40°C
AnyagPC V0
Súly35g
Méret62x62x20mm
ApplikációeWeLink, Sonoff
KompatibilitásGoogle Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa
Adatok
Garancia
12 hónap
Gyártó
Sonoff
Gyártói Cikkszám
ZB Bridge-P
EAN
6920075777123
Gyártó
Sonoff
Cikkszám
IP-24764