Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

Sonoff NSPanel okoskapcsoló

Sonoff NSPanel okoskapcsoló
Sonoff NSPanel okoskapcsoló
Sonoff NSPanel okoskapcsoló
Sonoff NSPanel okoskapcsoló
Sonoff NSPanel okoskapcsoló
Sonoff NSPanel okoskapcsoló
Sonoff NSPanel okoskapcsoló
Sonoff NSPanel okoskapcsoló
Sonoff NSPanel okoskapcsoló
Sonoff NSPanel okoskapcsoló

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
17 390 Ft
Részletek

Sonoff NSPanel okoskapcsoló

Tapasztalja meg, hogy mennyire egyszerű és kényelmes is lehet az okosotthon vezérlése! A Sonoff okoskapcsoló a saját vezérlőközpontja lesz, amivel működtetheti az eszközeit, speciális ütemtervet állíthat be és még az időjárást is megnézheti. A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást és kompatibilis az eWeLink applikációval, valamint az Amazon Alexa, Google Assistant, Siri és Alice hangasszisztensekkel is. Emellett egy felhasználóbarát HMI panellel, érintőképernyővel, 2 fizikai kapcsolóval és egy termosztáttal lett felszerelve.

HMI Panel - kényelmes vezérlés

Mostantól kényelmesen vezérelheti az eszközeit és pár érintéssel aktiválhatja az ütemterveket. A Sonoff okoskapcsolója egy érintőképernyős HMI panellel lett felszerelve, ami gyors hozzáférést biztosít több hasznos funkcióhoz is. A segítségével könnyedén működtetheti a világítást vagy állíthat a légkondin! Emellett az érintőképernyő alatt 2 fizikai gomb is található, amivel 2 különböző eszközt is vezérelhet.

Könnyebb világítás vezérlés

A kapcsoló tökéletes a világítás vezérléséhez! A HMI panelnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen vezérelheti a csatlakoztatott okosizzókat vagy a LED szalagokat, valamint a paramétereiken is változtathat: pár érintéssel állíthat a fényerőn, a színhőmérsékleten vagy a színeken. Mostantól csupán pár érintés szükséges ahhoz, hogy megváltoztassa otthona hangulatát!

Hozzon létre ütemtervet!

Igazítsa az okoseszközeit az életviteléhez! A kapcsolóval ütemtervet hozhat létre a különböző eszközeihez: beállíthatja például, hogy a halószoba világítása automatikus lekapcsoljon este 11-kor, amikor aludni megy. Azt is beállíthatja, hogyha filmet néz, akkor elinduljon a fűtés és kellemes fényű világítás kapcsoljon fel. Az NSPanel 8 widgetet támogat.

Távoli vezérlés az applikációval

Búcsúzzon el a korlátoktól és vezérelje az okoseszközeit onnan, ahonnan csak szeretné, legyen akár munkában, boltban vagy egy nyaraláson! Az NSPanel kompatibilis az eWeLink applikációval, így a párosított eszközöket a telefonjáról is tudja irányítani. Csupán egy pár kattintás szükséges ahhoz, hogy állítson a beállításokon vagy megnézze, hogy biztosan lekapcsolta-e a világítást az otthonában.

Hangvezérlés

Éppen nincsen szabad keze főzés közben, hogy felkapcsolja a világítást? Vagy esetleg túl kényelmes az ágy és nem szeretne felkelni lekapcsolni a fűtést? Többé szinte meg sem kell mozdulnia! Az NSPanel kompatibilis a Google Assistant, Siri, Amazon Alexa és Alica hangasszisztensekkel, aminek segítségével hangvezérléssel is működtetheti az eszközöket. Csupán pár szó és felkapcsolhatja a világítás vagy bekapcsolhatja a légkondit!

Eszközök csoportosítása

Szeretné felkapcsolni a világítást különböző szobákban vagy éppen az egész házban? Többé nem kell külön-külön kapcsolgatnia! A Sonoff NSPanel kapcsolóval csoportosíthat is eszközöket, így nem csak egyenként, hanem egyszerre is tudja őket vezérelni. Ezt a beállítást pedig bármikor megváltoztathatja.

Beépített termosztát

A készülék termosztáttal lett felszerelve, a továbbfejlesztett szenzorok pedig érzékelik a hőmérsékletet és segítenek elérni a kívánt szintet. Párosítsa a fűtéssel vagy a légkondival és működtesse a saját igényeinek megfelelően őket. Emellett különböző hőmérsékletet is beállíthat a nap különböző időpontjaira: 20°C napközben, 23°C este? Az NSPanel-el bármi lehet!

Nézze meg az időjárást!

Elmegy otthonról? Csak nézzen rá az NSPanelre és máris tudni fogja, hogy szüksége lesz-e esernyőre vagy sem! A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást, így nem csak a dátumot és az időt jelzi, hanem az időjárást is. A kijelzőn minden fontos információt megtalál a kinti és benti hőmérsékletről is. Emellett egy speciális ikonnal ellenőrizheti, hogy napos, felhős az idő vagy esetleg esik.

Széles kompatibilitás

Hozzon létre egy olyan okosotthont, amiben öröm élni! Az NSPanel kompatibilis a legtöbb Sonoff termékkel, például kapcsolókkal, konnektorokkal, izzókkal és LED szalagokkal. Emellett kényelmesen vezérelhet vele egyes Philips Hue eszközöket is. Mindennek köszönhetően olyan okosotthont hozhat létre, amely tökéletesen alkalmazkodik a mindennapjaihoz.

A készlet tartalma:

  • NSPanel kapcsoló
  • 2 db csavar
  • Felhasználói kézikönyv
GyártóSonoff
ModellNSPanel-EU
Bemenet100-240V ~ 50/60Hz 4A max.
Kimenet100-240V ~ 50/60Hz, 2A / csatorna, 4A összesen
LED terhelés150W 110V / csatorna, 300W 110V összesen
Wi-FiIEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Bluetooth4.2 BLE
Kijelző3.5″ TFT
Kijelző felbontása480x320px
Támogatott operációs rendszerekAndroid, iOS
Anyag borításaPC V0 + CRS + edzett üveg
Méret86x86x41.7mm
TanúsítványokCE, CQC, SRRC, RoHS
Adatok
Garancia
12 hónap
Gyártó
Sonoff
Gyártói Cikkszám
NSPanel-EU
Gyártó
Sonoff
EAN
6920075776393
Cikkszám
IP-23152