Brands

Elismerések, Díjak

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

Deerma CM1300 poratka porszívó

Deerma CM1300 poratka porszívó
Deerma CM1300 poratka porszívó
Deerma CM1300 poratka porszívó

Bővebben
Szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
20 890 Ft
Részletek

 


Szabaduljon meg az atkáktól és takarítsa ki az egész lakását!


 


A Deerma porszívója könnyedén megbírkózik a porral és az atkákkal is, így tiszta és egészséges környezetet biztosíthat vele az otthonában! A percenkénti 8000 ütéssel és a hatékony UV sugárzással egyszerűen megszabadulhat az allergénektől. A könnyű súlya és a hosszú kábele kényelmet és szabadságot biztosít. A kölönböző kefe fejeknek köszönhetően pedig többféle módon is használhatja a készüléket!
2 az 1-ben - még több lehetőség!


A Deerma CM1300-at kényelmes kézi porszívóként, valamint poratka eltávolítóként is használhatja! Könnyedén az igényeire szabhatja és még akár az autóját is kitakaríthatja vele!
3 cserélhető kefe fej a nehezen elérhető felületekhez


A készletben 3 cserélhető fej található, amelyekkel alaposan kitakaríthatja az egész lakását. A rezgő UV kefe hatékonyan eltávolítja az atkákat, a széles kefe fej pedig könnyedén megbírkózik a porral és egyéb szennyeződésekkel is. A lapos 2 az 1-ben kefe fejjel egyszerűen kitakaríthat a nehezen elérhető részeken, mint például a kanapé vagy az ágy mélyedési.
Az UV fény erejével
 


A magas minőségű UV fény alaposan eltávolítja az allergéneket, az infravörös szenzorai pedig automatikusan lekapcsolják a lámpát, hogyha a készülék nem simul teljesen a tisztítani kívánt felületre. A porszívó ezzel biztosítja, hogy az UV fény nehogy véletlen más felületet is érintsen vagy esetleg a felhasználó bőrét vagy szemét érje.
                                                                                                

Győzze le a szennyeződéseket!
 


A porszívó másik nagy előnye a DC motorja, ami 7000 Pa-os szívóerőt biztosít normál üzemmódban, nagyteljesítményű üzemmódban pedig 10.000 Pa-osat. Ennek köszönhetően könnyedén búcsút inthet az atkáknak és a különböző szennyeződéseknek is!
Hatékony szűrőrendszer
 


A Deerma CM1300 nem csak a tisztaságról, hanem az Ön egészségéről is gondoskodik! A ciklon és HEPA szűrő hatékonyan semlegesíti a port és az egyéb allergéneket. A szűrőt és a portartályt könnyedén és kényelmesen kitisztíthatja.
Egyszerű használat
 


A készülék működtetése rendkívül egyszerű! Egyetlen gomb megnyomásával be- és kikapcsolhatja a porszívót, a készülék alján található gomb segítségével pedig könnyedén lecserélheti a kefe fejet. Emellett a portartályt is egyszerűen kiveheti és kiürítheti. 
Könnyű és kézhez álló
 


A porszívó nagyon kicsi és könnyű, csupán 1.85 kg! Ennek köszönhetően könnyedén felemelheti, hogy letakarítsa vele a magasabb polcokat. Tökéletesen kézhez áll, ami biztosítja a kényelmes használatot. A készülék kábele 4.2 méter hosszú, aminek köszönhetően könnyedén mozoghat vele takarítás közben.

 


A doboz tartalma  • Porszívó

  • Rezgő UV kefe fej

  • 2 az 1-ben kefe fej

  • Széles kefe fej


 


Tulajdonságok


 

MárkaDeerma
ModellCM1300
Teljesítmény350W
Szívóerő

up to 7000 Pa (Normál üzemmód)


up to 10 000 Pa (Nagyteljesítményű üzemmód)


Kábel hosszúsága4.2m
Feszültség220V
Méret335x225x170mm
Portartály űrtartalma0.4l
Készülék súlya1.85kg/1kg

 


 Adatok
Garancia
12 hónap
Gyártó
Deerma
EAN
6955578035890
Cikkszám
IP-19451