Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

Deerma F600 ultrahangos párásító

Deerma F600 ultrahangos párásító
Deerma F600 ultrahangos párásító
Deerma F600 ultrahangos párásító

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
14 390 Ft
Részletek

Deerma F600 - A párásító, amire szüksége van

Az F600 párásító optimális párásítási szintet biztosít otthonában és gondoskodik saját és szerettei egészségéről. A készülék tágas víztartállyal (5l) rendelkezik, és lehetővé teszi a levegő párásítási fokának az Ön igényeinek megfelelő beállítását. A készülék működéséről egy kijelzős érintőpanel gondoskodik, az ütemezési funkció pedig lehetővé teszi az F600 működésének személyre szabását. Ráadásul a készülék stílusos, modern dizájnja szinte minden helyiségbe beleolvad, és a szoba egyedi darabja lesz.

Megbízható segítség az Ön egészségének megőrzésében

Nagyon sok tényező befolyásolja egészségét – ezek közé tartozik a hőmérséklet és a levegő páratartalma is. Érdemes ezzel tisztában lenni, és gondoskodni az optimális körülményekről azokon a helyeken, ahol leggyakrabban tartózkodunk. A Deerma párásító egészséges, megfelelően párásított környezetet biztosít, ahol kellemesen és biztonságosan töltheti el napjait.

Kifejezetten az Ön számára tervezve

A párásító átgondolt kialakítása rendkívül hatékonnyá és egyben biztonságossá teszi azt. A speciális bevonat hatékonyan megakadályozza a szennyeződések és a baktériumok növekedését. Így biztos lehet benne, hogy a felszabaduló pára tökéletesen megtisztult és biztonságos az egészségére.

Meglepően egyszerű működés

A párásító működtetése rendkívül egyszerű. Csak Öntsön vizet a speciális tartályba, csavarja rá a kupakot és nyomja meg a bekapcsoló gombot. Csak ennyi kell és már élvezheti is a párás levegőt! A gyakori vízcsere miatt sem kell aggódnia – a tartály űrtartalma akár 5 l is, ami több órányi intenzív működést tesz lehetővé. A vizet naponta csak egyszer kell utántölteni!

Ellenőrizze gyorsan az Önt érdeklő információkat

A készülék kezelését digitális, szembarát kijelzővel ellátott intelligens érintőpanel könnyíti meg. Ezzel valós időben ellenőrizheti a szoba hőmérsékletét. Kiválaszthatja az Önnek kedvező párásító üzemmódot is. Az érintőpanel érzékenysége lehetővé teszi a villámgyors reakcióidőt

Személyre szabott párásító

A Deerma F600 párásítót egyszerűen az igényeinek megfelelően állíthatja be. Lefekvéskor bekapcsolhatja az éjszakai üzemmódot, ami kikapcsolja a kijelzőt, így a felesleges fény nem zavarja alvás közben. Lehetősége van arra is, hogy ütemezést állítson be a készülék legfeljebb 12 órás működésére – a párásító a beállított idő után automatikusan kikapcsol. A permetezett pára erejéről is dönthet. Váltson szabadon a három elérhető funkció között, és állítsa be az eloszlatott víz mennyiségét az Ön igényei szerint. A Deerma F600 rengeteg lehetőséget kínál – próbálja ki Ön is mindegyiket!

Univerzális kialakítás

Ami még jellemzi a Deerma F600 párásítót, az a minimalista, stílusos kialakítás. A készülék strapabíró ABS műanyagból készült, sima felülete pedig nem okoz gondot a tisztítás során sem. A párásító fedele alatt elrejtett kényelmes fogantyú lehetővé teszi a víztartály szabad hordozását - például a mosás mosás során. Az átlátszó vízszintjelző segítségével gyorsan ellenőrizheti, hogy mennyi víz maradt még a tartályban, és nem kell-e hamarosan utántöltenie. A visszafogott színvilág, amelyet a fehér és a finom barna dominál, lehetővé teszi, hogy a Deerma F600 elegáns és praktikus kiegészítője legyen bármilyen belső térnek. Minden bizonnyal tökéletesen illik majd az Ön otthonába is!

Pihenés

Ezzel még nincs vége a Deerma párásító számtalan előnyének. A készülék speciális fiókkal van felszerelve, amelybe kedvére csepegtethet kedvenc illatolajából. Ennek köszönhetően kellemes aromával tölti meg a szobát, és gondoskodik jó közérzetéről.

GyártóDeerma
Modell F600
Névleges feszültség 220-240V~50/60Hz
Névleges teljesítmény 25 W
Méretek210 × 210 × 330 mm
A tartály térfogata 5 L
AromaterápiaIgen
Adatok
Garancia
12 hónap
Gyártó
Deerma
Gyártói Cikkszám
F600 White
Gyártó
Deerma
EAN
6955578033551
Cikkszám
IP-18867