Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

Deerma ST636W párásító

Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító
Deerma ST636W párásító

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
20 790 Ft
Részletek

Deerma ST636W párásító

Vigyázz magad és szeretteid egészségére! A könnyen használható Deerma ST636W párásító UV-fény sterilizáló funkciót kínál a baktériumok akár 99,9%-ának eltávolítására. A többlépcsős szűrőrendszer biztosítja a hatékony tisztítást. A speciális Baba alvás üzemmód ideálissá teszi a készüléket kisgyermekes otthonok számára is. A digitális kijelző megkönnyíti a párásító használatát, 4,5 literes kapacitása pedig akár több órás folyamatos működést tesz lehetővé.

Tökéletesen tisztított víz

A csapvíz sok szabad szemmel láthatatlan baktériumot tartalmaz, amelyek veszélyesek lehetnek az egészségre. Az ST636W párásító ezért belső UV-C sterilizáló területtel van ellátva. A rajta átfolyó folyadékot azonnal alaposan megtisztítja, majd finom páráva alakítja. Így Ön és családja optimálisan párásított, egészségre ártalmatlan levegőt lélegezhet be.

Gyorsan megbirkózik a baktériumokkal

A 253,7 nm-es UV-C fény megbízható sterilizálást biztosít. Lehetővé teszi a gyakran előforduló baktériumok akár 99,9%-ának eltávolítását. Tökéletesen megbirkózik az olyan baktériumokkal, mint a staphylococcusok vagy pl. coli. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a termék használata biztonságos.

Intelligensen tartja a jelzett páratartalmat

A Deerma márkájú párásító intelligensen tudja a megfelelő szinten tartani a helyiség páratartalmát. Állítson be bármilyen értéket 45% és 90% között, és biztosítsa magának a tökéletes környezetet a munkához vagy a pihenéshez. A készülék folyamatosan beállítja a permetezett pára mennyiségét a környezeti viszonyoknak megfelelően.

A gyermekekre és szüleikre való tekintettel készült

A Baba alvó üzemmód a Deerma termékek legigényesebb felhasználói számára készült. Egy gombnyomásra aktiválja az UV fény sterilizálást és állandó páratartalmat állít be 65%-ra, így optimális körülményeket teremt a babák és szüleik számára.

Viszlát bosszantó zajok

Mitől még olyan optimális a párásító kisgyermekes otthonokban? Rendkívül csendes működése miatt! A készülék zajszintje nem haladja meg a 36,5 dB-t. Így nyugodtan olvashat könyvet vagy dolgozhat, miközben gyermeke nyugodtan alszik. Semmiféle bosszantó zaj nem zavarja meg nyugalmát.

Győződjön meg arról, hogy otthonában optimális a páratartalom

A készülék akár 280ml/óra frekvenciával képzi a párát és speciális kialakítású fúvókája 360°-ban forog, így egyenletesen tudja párásítani a helyiség levegőjét. A Deerma ST636W pillanatokon belül elkezdi feltölteni a helyiséget 1-5 mikronos cseppekkel.

Állítsa be a párásítót igényeinek megfelelően

Ön dönti el hogyan szeretné beállítani a párásítót. Az ST636W 3 fokozatú páramennyiséget támogat, így működését igényeihez és a helyiség körülményeihez igazíthatja. Van egy speciális időzítő is, amely lehetővé teszi a készülék automatikus kikapcsolását egy meghatározott idő elteltével, legfeljebb 12 órán keresztül.

Tágas tartály - kényelmes vízutántöltés

Nem kell többé szétszerelnie vagy elmozdítania a párásítót a tartály újratöltéséhez. Csak nyissa ki a fedelet, és öntsön hozzá megfelelő mennyiségű vizet. Ki sem kell kapcsolnia a készüléket! A tartály túl gyakori utántöltésének bosszantó igényétől is búcsút mondhat. A 4,5 literes űrtartalmú párásító akár 16 órán át is üzemel egyetlen feltöltéssel.

Egyszerű kezelés a digitális kijelzőn keresztül

A digitális kijelző 4 gombbal kényelmes hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz és a párásító összes funkciójához. Gyorsan és kényelmesen ellenőrizheti a helyiség aktuális páratartalmát, válasszon egyet a 3 páraszint közül, engedélyezze vagy kapcsolja ki a baba alvási módot, állítson be időzítőt vagy aktiválja a folyamatos párásítást. Ha szükséges, a képernyőt a bekapcsológomb lenyomásával és nyomva tartásával is kikapcsolhatja.

Kiegészítő szolgáltatások kifejezetten az Ön számára

A párásító nagyszerű képességei kéz a kézben járnak kompakt méretével. A készülék nem foglal túl sok helyet az asztalon, a polcon vagy a konyhapulton. A termék karbantartása is rendkívül egyszerű. A víztartály tisztításához egyszerűen távolítsa el a felső fedelet, ami a beépített fogantyúval könnyen elvégezhető. Egy további illóolaj-tartály lehetővé teszi, hogy az egész helyiséget kellemes illattal töltse meg. 

MárkaDeerma
NévDeerma párásító
ModellDEM-ST636W
Üzemi feszültség 220-240V~ 50-60Hz
Teljesítmény28W
Zajszint≤36.5dB
Űrtartalom4.5l
Méretek277x156x270mm
AromaterápiaIgen
Adatok
Garancia
12 hónap
Gyártó
Deerma
Gyártói Cikkszám
ST636W
EAN
6955578037573
Gyártó
Deerma
Cikkszám
IP-21059