Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

Dreame Bot L10 Pro robotporszívó

Dreame Bot L10 Pro robotporszívó
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
154 690 Ft
Részletek

Dreame Takarítórobot

Az L10 Pro egy hihetetlenül nagy teljesítményű takarító eszköz, amely nemcsak porszívózik, de fel is mos. Keskeny kialakításának köszönhetően szinte mindenre képes, hiszen még a nehezen elérhető helyekhez is hozzáfér, modern akadályérzékelő szenzorainak hála pedig gondtalanul működhet a készülék. A takarítórobot víztartálya 270 ml, és az üzemideje elérheti a 150 perc is, így akár 250 m2-re kitakarítására is képes lehet.

Akár 4000 Pa szívóerő!

Az L10 Pro-t hihetetlen 4000 Pa szívóereje különbözteti meg a hasonló modellektől, és ezzel a teljesítménnyel még a hagyományos porszívók erejével is könnyedén felveszi a versenyt. Ennek hála még a legkisebb por, kosz és hajszálak sem okoznak problémát. Az L10 Pro több mint takarítórobot!

Gondos kialakítás

A Dreame L10 Pro egy kettő az egyben eszköz. A robot könnyedén takarít otthonában, egyszerre porszívózik és felmos. 270 ml-es víztartályának és 570 ml-es portartályának hála nagyobb lakásokat is könnyedén tart tisztán. Az 5-lépcsős zajcsökkentő rendszer többek között zajnyelő vattázottságának és optimalizált kialakításának köszönhetően szinte teljesen elnyeli a működő motor hangját.

Továbbfejlesztett navigációs technológiával

Az L10 Pro a helyiségek eltárolt alaprajza mentén alakítja ki saját takarítási stratégiáját. Az LDS lézeres navigációnak és a SLAM algoritmusainak köszönhetően a robotporszívó akár cikkcakkban is képes közlekedni, és közben egyetlen centimétert sem hagy ki a takarítandó felületen. Az eszköz applikációjával alaposan kitakaríthatja otthonát akár a kanapén ülve is.

Észleli az akadályokat

A nagy precizitású 3D-s technológiájának köszönhetően az L10 Pro valós időben észleli környezetét, akár egy rosszul megvilágított szobában is. Virtuális fallal akár le is zárhat bizonyos helyiségeket vagy zónákat, ahol nem szeretné, hogy a robot takarítson, ezzel elkerülheti, hogy az eszköz számára veszélyes területen dolgozzon.

Hatékony takarítás

A takarítórobot 4 szintes takarítórendszerrel rendelkezik, hogy hatékonyan megszabaduljon minden szennyeződéstől. Az oldalkefe a nehezen elérhető helyeken (pl. sarkok) is összegyűjti a port, a görgői pedig megakadályozzák, hogy beléjük akadjon a kosz vagy a hajszálak. 4000 Pa szívóerejével könnyedén elnyeli akár a nagyobb darabokat is. Kétrétegű E11 szűrője pedig akár 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képes kiszűrni. Az eszköznek hála a gazdik megszabadulnak a zavaró állatszőrtől, és a szülők is gyerekbarát, baktériummentes otthonban élhetnek.

Hosszú üzemidő

Az 5200 mAh-s akkumulátor egyetlen töltéssel is akár 150 perc működést tesz lehetővé, vagyis 250 m2 takarítási területtel is elbánik, ami nagyobb otthonok tisztán tartására is alkalmassá teszi. Az eszköz ráadásul automatikusan visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor lemerül, kiszámolja mennyi energiára van szüksége a munka folytatásához, és pontosan addig tölti magát. Ha visszatöltődött onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta, ezzel pedig időt spórol Önnek.

Testreszabható robotporszívó

Az applikáció segítségével zónákra oszthatja lakását, így pedig különböző takarítási üzemmódokat hozhat létre, hogy a felület igényeinek megfelelően végezze működését. Emellett ráadásul virtuális falak használatával lezárhat helyiségeket, területeket otthonában, ahová így a takarítórobot nem megy be.

Intelligens takarítás az L10 Pro-val

A porszívó szenzorai megelőzik az olyan nem kívánt eseményeket, mint például az ütközés. Elég vékony, hogy beférjen a bútorok alá, de felméri, hogy ne szoruljon be sehová. Az L10 Pro rendelkezik olyan szenzorokkal is, amelyek megakadályozzák, hogy elakadjon vagy leessen valahonnan, így 20 mm magasságig bármilyen akadályt könnyedén legyőz, szőnyegek sem jelentenek neki problémát, és otthona minden szegletét kitakarítja. Nemcsak a munka nehezét végzi el, de önállóan dolgozik, így oda se kell rá figyelni.

Hangvezérléssel

Mostantól a porszívózás sokkal kényelmesebb lesz! Az L10 Pro hangvezérléssel is működik, így elég szólni Alexának, hogy indítsa el a porszívót, és már készen is van. A porszívó magától kitakarítja otthonát. A Mi Home applikációval ráadásul a Dreame termékei más ökoszisztémában működő háztartási eszközével is összekapcsolható.

 A csomag tartalma

  • Dreame L10 Pro
  • Töltőállomás
  • Főkefe
  • Hálózati tápkábel
  • Vizes cső
  • felmosófej
  • Oldalkefe
  • Használati útmutató
GyártóDreame
ModellL10 Pro
Akkumulátor kapacitás5200 mAh
Szívóteljesítmény4000 Pa
Por tartály kapacitás570 ml
Víztartály kapacitás270 ml
Működési időakár 150 perc
Tisztító funkcióigen (tisztító kendővel)
Öntisztító funkciónem
Navigációs rendszerLDS, SLAM algoritmusok, Magas pontosságú 3D
Funkciók5 szintű zajcsökkentés, 4 szintű tisztítási rendszer
Szűrő típusEPA (RHF1)
KompatibilitásMi Home alkalmazás, Amazon Alexa
Adatok
EAN
6972086396992
Gyártói cikkszám
10030680022
Garancia
24 hónap
Gyártó
Dreame
Akkumulátor kapacitása
5200 mAh
Felmosó funkció
Igen (felmosóbetét)
Portartály kapacitása
570 ml
Víztartály kapacitása
270 ml
Öntisztító funkció
NEM
Az akkumulátor kapacitása
5200 mAh
Mopping funkció
IGEN (felmosóbetét)
A portartály kapacitása
570 ml
Válasszon egy változatot
Dreame L10 Pro takarítórobot
A víztartály kapacitása
270 ml
Cikkszám
IP-20542