Brands

Elismerések, Díjak

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó

Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó

Bővebben
Szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
129 590 Ft
Részletek

Dreame V12 állóporszívó


A csendes működés, a tájékoztató kijelző és a vezeték nélküli kialakítás mind jelentősen növeli a porszívózás élményét. A Dreame 5 lépcsős szűrő rendszerével minden helyiségben eltávolítja a poratkák 99,9%-át. A V12 még tapasztaltabb felhasználóinkat is meglepi majd modern technológiájával, a Space 5.0 motorral és a 27 000 Pa szívóerővel. A töltőállomás arra is tökéletesen alkalmas, hogy a cserélhető szívófejeket kényelmesen tárolja, helyet spóroljon és ezzel megkönnyítse a munkáját. 


Ultra hosszú üzemidő


A V12 3000 mAh-s akkumulátora akár 90 perces üzemidőre is képessé teszi a porszívót. Hála az intelligens energiakezelő rendszerének, a felszín típusához illő szívóerőre kalibrálja az eszközt, vagyis ezzel is hosszabbítja az üzemidejét. A szellőzőrendszer úgy mozgatja a levegőt, hogy hűtse az akkumulátort, és így megakadályozza a túlmelegedést. Az eszköz így még nagyobb terület takarítására képes (akár 170 m2-re is). A nyolc lépcsős zajcsökkentő rendszer pedig biztosítja a porszívó halk működését, így nem zavarja otthonának lakóit. 


V-alakú kefe


A porszívó forgó kefével rendelkezik, amely így alaposabban gyűjti össze a koszt, és ráadásul a padlót sem karcolja meg. Az eszköz érzékeli a felszínt, és ahhoz igazítja a szívóerőt. Ráadásul a V-alakú gurulós kefe a szőnyeg tisztítását is kényelmesebbé teszi. Könnyedén behatol a szőnyeg szálai közé, és nem akad el benne a hajszál. A V12 tehát kiváló választás lehet a házikedvencek gazdáinak, mert végre megszabadulhatnak az örökös szőrproblémáktól. 


Mindent kézben tarthat


A HD minőségű kijelzőn keresztül az eszköz teljes működését felügyelheti, és olyan funkciókat irányíthat, mint például a szívóerő szabályozó vagy az akkumulátor állapot. A V12 hibajelentései is egyértelműek, így azonnal értesül róla, ha esetleg cserélni kell a porzsákot vagy a szűrőt. 


Lezárás funkció


V12 végre kényelmessé teszi a takarítást. Van egy elektromos lezáró funkció, ami aktiválás után folyamatos takarító módba állítja az eszközt. Így nem kell megerőltetnie az ujját, hogy nyomva tartsa a gombot. Hihetetlen könnyű, mindössze 1,65 kg, így probléma nélkül szabadíthatja meg otthonát minden allergéntől és szennyeződéstől.
Kiegészítők


A V12 számos különböző takarítási helyzetre is tökéletesen alkalmas. A világítással ellátott résszívófejjel a nehezen hozzáférhető helyeket is könnyedén kitakaríthatja, ahol még a látási viszonyok is rosszak. A praktikus kialakításának köszönhetően a bútorok alatt és felett is könnyedén használhatja. A puha kefe kíméletes az olyan finomabb felszínekkel, mint például a számítógép billentyűzete. Hála apró keféjének a sarkokban is könnyen kiporszívózhat, a redőzött, hajlékony csővel pedig a nehezen elérhető helyekhez is hozzáférhet. 


Technológia


A V12 szíve a Space 5.0 motor, amely akár 2.700 A Smart Cool technológia jóvoltából a légmozgás hűti is a készüléket, így nem kell az esetleges túlmelegedéstől tartani. Az okos teljesítménykezelésnek hála az eszköz mindig a felülethez megfelelő teljesítménnyel működik. 


Továbbfejlesztett szűrőrendszer


A Dreame V12 tizenkét körös tisztító rendszere még tovább növeli a szívóerőt és az eszköz alkatrészeinek élettartamát. Az ötlépcsős szűrőrendszer ráadásul a por 99,9%-át hatékonyan kiszűri. A szűrő ráadásul újrahasználható, így elég a csap alatt elöblíteni.  


Ergonomikus kialakítás


A töltőállomás egyben rendszerező és tároló is a V12-nek és tartozékainak. Annak érdekében, hogy ne kelljen közvetlenül a kosszal érintkeznie, elhelyeztünk egy gombot a porszívón, amely egy nyomásra kinyitja a portartályt. A V12 kényelmes kialakítása és a kézhez illeszkedő fogása könnyen összerakhatóvá és szétszedhetővé teszi az eszközt, a többször használható szűrő és levehető forgókefék környezetbaráttá teszik az eszközt. 


 


Csomag tartalma • Porszívó

 • Porszívócső

 • Résszívó fej

 • 2 az 1-ben kefe

 • Hosszabbító rúd

 • 2 az 1-ben töltő és tároló

 • Univerzális kefe

 • Atka eltávolító kefe

 • Adapter

 • Akkumulátor

 • Szűrő


 


Termékjellemzők


 

MárkaDreame
ModellV12
Névleges feszültség25.2V

Névleges teljesítmény


550W

Akkumulátor kapacitás


3000mAh
Súly1.65kg
Töltési időkb. 4 óra
MotorSpace 5.0
Működési időakár 90 perc
Szívóerőakár 27 000 Pa
Szűrőrendszer12-körös tisztító rendszer, 5 lépcsős szűrőrendszer
Portartály kapacitása0.5l
Színszürke

 


 Adatok
Garancia
24 hónap
Gyártó
Dreame
EAN
6973734683464
Cikkszám
IP-20829