Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró

ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró
ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró
ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
6 790 Ft
Részletek

Az ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

ENCHEN Mocha N orrnyíró

Mondjon búcsút a nem kívánt szőrnek! Az ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró gyorsan és hatékonyan eltávolítja még a rendkívül makacs szőrszálakat is. Erőteljes motorral van felszerelve, amelynek sebessége eléri a 6000 ford./perc sebességet. A készülék egy töltéssel körülbelül 120 perc üzemidőt biztosít, IPX7-es vízállósága pedig lehetővé teszi a problémamentes tisztítást. Ugyanakkor a trimmer rendkívül könnyű és kézreálló.

Enchen/Mocha-N/11

Megbízható teljesítmény

Egy szempillantás alatt szabaduljon meg a nem kívánt szőrzettől. A trimmelő motorja akár 6000 fordulat/perc sebességgel is működik, a kiváló minőségű penge pedig gyorsan és hatékonyan eltávolítja a szőrszálakat. Ezenkívül egy intelligens vezérlőrendszer garantálja a hatékony, zökkenőmentes működést. Most már csak néhány percet vesz igénybe a nem kívánt szőrszálak eltávolítása!

Enchen/Mocha-N/12

IPX7 vízállóság

Az ENCHEN orrszőrnyíró rendkívül könnyen karbantartható. IPX7 vízállóság jellemzi, így könnyen mosható folyó víz alatt. A készülék minden használat utáni tisztításával nem csak az élettartamát hosszabbítja meg, de elkerüli a baktériumok elszaporodását is.

Enchen/Mocha-N/2

Speciális kialakítású nyírófej

Élvezze a nem kívánt orrszőrzet gyors és hatékony, ugyanakkor biztonságos eltávolítását! A Mocha N trimmerlő pengéi egy speciális burkolat alatt helyezkednek el, így nem érintkeznek közvetlenül a bőrrel. Így nem kell attól tartania, hogy megvágja magad. Ezenkívül a kerek nyírófej tökéletesen illeszkedik az orrlyukakba, és nagyobb pontosságot biztosít.

Enchen/Mocha-N/8

Hosszú üzeimdő

A készülék vezeték nélküli kialakítása nagyobb kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. A tartós újratölthető akkumulátor azt jelenti, hogy a teljesen feltöltött trimmelő akár 2 órán keresztül is üzemelhet. Problémamentes töltését a mellékelt USB-C kábel teszi lehetővé. Sőt, a készülék állapotáról egy beépített jelző is értesít.

Enchen/Mocha-N/5

Utazás közben is bizonyítani fog

Nyaralni megy? Vigye magával a trimmelőt és ne hagyja, hogy a nem kívánt szőrszálak elrontsák a hangulatát utazása során! A készülék kellően könnyű és kompakt ahhoz, hogy könnyedén beleférjen bőröndjében vagy utazótáskájában. Lezáró funkcióval is rendelkezik, így elkerülheti, hogy szállítás közben véletlenül aktiválja a trimmelőt.

Enchen/Mocha-N/9

A doboz tartalma

  • Orrvágó
  • Védőburkolat a vágófejhez
  • Töltőkábel (USB-C)
  • Tisztító kefe
Márka ENCHEN
Név Orrszőrnyíró
Modell Mocha N
Szín Fekete
A motor fordulatszáma akár 6000 ford./perc
Névleges feszültség 3,7V
Névleges teljesítmény 1W
Akkumulátor kapacitása 320 mAh
Töltési idő Kb. 90-120 perc
Töltő USB-C
Működési idő Kb. 120 perc
Vízállóság IPX7
Méret 147x22,5 mm
Adatok
EAN
6974728539392
Gyártói cikkszám
Mocha
Gyártó
ENCHEN
Cikkszám
IP-25068