Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

JIMMY JV65 vezeték nélküli rúdporszívó

JIMMY JV65 vezeték nélküli rúdporszívó
JIMMY JV65 vezeték nélküli rúdporszívó
JIMMY JV65 vezeték nélküli rúdporszívó

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
99 490 Ft
Részletek

Jimmy JV65 vezeték nélküli rúdporszívó

A takarítás sosem volt még ilyen egyszerű! A Jimmy JV65 vezeték nélküli rúdporszívó 145AW-os szívőerőt biztosít, aminek segítségével könnyedén megbirkózik a szennyeződésekkel. A strapabíró akkumulátor egyetlen töltéssel 70 percnyi működési időt biztosít, a 2 különböző kefével pedig alaposan megtisztíthatja a szőnyeget és a padlót is. A könnyű súlyának, az ergonomikus kialakításának és a hozzátartozó kiegészítőknek köszönhetően alaposan megtisztíthat minden sarkot és mélyedést. Emellett egy felmosópárnát is fog találni a még kényelmesebb takarítás érdekében. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része!

Könnyedén megküzd a szennyeződésekkel

Szabaduljon meg még a legmakacsabb szennyeződésektől is! A Jimmy JV65 egy szabadalmaztatott kefe nélküli motorral lett felszerelve, ami 100 000 rpm-el és 500W-os teljesítménnyel működik, ami 22 000 Pa-os szívóerőt biztosít. Pillanatok alatt eltünteti a port, morzsákat, hajszálakat és más szennyeződéseket is. Nézze meg a saját szemével, hogy mennyire ragyogó tisztaságot eredményez!

Alaposan megtisztítja a padlót

A lehetőségek nem érnek véget a porszívózásnál! A készletben egy speciális felmosópárna is található, amivel egyszerre porszívózhat és fel is moshat. A víztartálya nagy kapacitású, ami elegendő ahhoz, hogy az egész házat megtisztítsa vele, emellett pedig nagyon egyszerű a behelyezése, valamint könnyedén le is választhatja. Ezen kívül a porszívó okos vízleadási technológiát használ, aminek köszönhetően a felmosó párna optimális mértékben lesz nedves.

2 kefehenger különböző típusú padlókhoz

A készletben két cserélhető kefehengert is találni fog, melyek közül az egyik a szőnyegekhez lesz tökéletes választás: hatékonyan összeszedi a sörték között megbújó port, szennyeződéseket és a hajszálakat is. A másik, kemény felületű henger a csempék vagy a laminált padló takarításához használható: a puha és kemény sörték kombinációjával hatékonyan feltakarítja a morzsákat, a makacs szennyeződéseket és a lábnyomokat is. Emellett a kefe speciális kialakításának köszönhetően csökken az esélye annak, hogy a hajszálak rátekeredjenek.

Hasznos kiegészítők a készletben

Takarítsa ki otthona minden sarkát a készletben található kiegészítő kefékkel! Az elektromos matrackefe hatékonyan megszünteti a poratkákat és más egyéb allergéneket. A szűkített kefefejjel könnyedén kitisztíthatja a kanapé mélyedéseit, a bútorkefével pedig a bútorok felületeit és a polcokat tisztíthatja meg. A puha kefével és a rugalmas csővel a nehezebben elérhető helyeken is könnyedén kiporszívózhat, a fém cső és a hosszabbító csatlakozó pedig segíteni fog a magasabb helyek (polcok, mennyezet sarkai) elérésében is.

Élvezze a kényelmes használatot

Tapasztalja meg, hogy mennyire könnyű és kényelmes is lehet a takarítás! A Jimmy JV65 csupán 1,46 kg, így könnyedén felemelheti, hogy letakarítsa vele a polcokat vagy a mennyezet sarkait. Az ergonomikus, 65°-os fogantyúja csökkenti a csuklójára nehezedő nyomást és könnyebbé teszi a készülék használatát. Emellett a bútorok alatt is könnyedén kitakaríthat és még le sem kell hozzá hajolnia! A JV65-öt ezen kívül kézi porszívóként is használhatja.

Hosszú működési idő - kényelmes töltés

Mostantól úgy takaríthat ki a lakásában, hogy közben nem kell megállnia feltöltenie a porszívót. A JV65 egy 8 cellás, strapabíró akkumulátorral lett felszerelve, aminek 2500 mAh a kapacitása. Ennek köszönhetően a porszívó egyetlen töltéssel 70 percig képes működni. Emellett a hozzátartozó tartóval egyszerre tárolhatja és töltheti is a készüléket, amivel helyet spórolhat otthonában!

Három üzemmód közül választhat

Állítsa be a porszívót a saját igényei szerint vagy annak függvényében, hogy mennyire koszos a padló. A JV65 használata során három üzemmód közül választhat: a Normál mód a normál, mindennapi takarításhoz használható. Egy kicsit alaposabban kéne feltakarítania a padlót vagy szőnyeget? Akkor használja a Mid módot. Emellett a Max üzemmód is elérhető, amivel még a legmakacsabb szennyeződésektől is megszabadulhat. A módok között gyorsan és kényelmesen válthat a könnyen elérhető gombok segítségével.

Mondjon búcsút a poratkáknak és allergéneknek!

Gondoskodjon a saját és családja egészségéről! A porszívó egy szabadalmaztatott kettős ciklonos szűrőrendszerrel rendelkezik, ami sima légáramlást biztosít az erőteljes szívóerő érdekében. Emellett a hatékony HEPA filter még a 0.3μm-es porszemek 99.97%-át is kiszűri és az allergénekkel is elbánik. Mindennek köszönhetően biztonságos és egészséges légkört teremthet az otthonában!

Könnyű karbantartani

A JV65 használata közben könnyedén gondoskodhat a higiéniáról és csökkentheti a baktériumok elszaporodásának kockázatát. A portartályt és a szűrőt vízzel is elmoshatja, amivel meghosszabbítja a készülék élettartamát. A portartály kiürítése nagyon könnyű, csupán egy gombot kell hozzá megnyomnia!

Elektromos kefe padlókefehengerrel

 • Felmosó párna
 • 2 az 1-ben szűkített kefefej
 • 2 az 1-ben kefe
 • Elektromos matrackefe
 • Kézi porszívó
 • Töltőbázis
 • Adapter
 • Csatlakozó
 • Puha kefe
 • Rugalmas cső
 • Szőnyegtisztító kefe
 • Fém cső
Márka Jimmy
Modell JV65
Névleges teljesítmény (W) 500
Névleges feszültség (V) 28,8
Akkumulátor-specifikáció 8 x 2,5 AH, 72 WH
Kézi üzemidő (perc) 9/30/70
Működési idő kézi + elektromos padlófej (min) 8/22/45
Feltöltési idő (H) 4-5
Szívóteljesítmény (AW) 145
Szívási nyomás(Kpa) 22
Zaj (dBA) 80
Porgyűjtési módszer Kettős klónozás
Porgyűjtő tartály kapacitása (L) 0,5
Képernyő Nincs
Porérzékelő Nem
Kefehenger típusa Lágy és kemény sörték kombinációja
Bemeneti szűrő típusa HEPA
Kivehető akkumulátor Nem
Padlós fej a haj becsavarodásának megakadályozására Igen
Akkumulátortöltő bázis Nem
Töltési módszer Falra szerelhető töltőtartó bölcső
Adatok
Garancia
12 hónap
Gyártó
JIMMY
Gyártó
JIMMY
Gyártói Cikkszám
JV65
EAN
6946499308224
Gyártói cikkszám
JV65
EAN
6946499308224
Portartály kapacitása
0,5 L
Zajszint
80 dBA
Cikkszám
IP-21802