Brands

Elismerések, Díjak

2022.
Az év minden napján Megbízható bolt

2021.
Az év minden napján Megbízható bolt

2020.
Az év minden napján Megbízható bolt

2019.
Az év minden napján Megbízható bolt


2018.
Az Oszág Boltja


Az év minden napján Megbízható bolt


2017.
Az év minden napján Megbízható bolt

JIMMY WB73 por és atka porszívó

JIMMY WB73 por és atka porszívó
JIMMY WB73 por és atka porszívó
JIMMY WB73 por és atka porszívó
JIMMY WB73 por és atka porszívó
JIMMY WB73 por és atka porszívó
JIMMY WB73 por és atka porszívó

Bővebben
Várható szállítási idő :
3 nap
További adatok
Raktáron
42 290 Ft
Részletek

Jimmy WB73 por és atka porszívó

Szabaduljon meg a baktériumoktól és a poratkától! A Jimmy WB73 kézi porszívó lehetővé teszi a matrac vagy a kanapé alapos felporszívózását, az ultrahangos technológiának és az UV-sterilizálásnak köszönhetően pedig akár 99,99%-os hatékonysággal távolítja el a baktériumokat és az allergéneket. A készülék erős 600 W-os motorral és fejlett szűrőrendszerrel van felszerelve. Intelligensen észleli a port és a poratkákat, és 3 mód közül választhat.

Többféle felhasználás

Még egy látszólag tiszta ágy vagy matrac is tele lehet baktériumokkal, porral, atkákkal és egyéb allergénekkel. Ezek nemcsak légúti betegségekhez, hanem többek között bőrproblémákhoz is hozzájárulnak. A Jimmy WB73 kézi porszívó segít elkerülni ezt! Segítségével könnyedén megszabadulhat a portól, poratkától, baktériumoktól és szőrtől az ágyáról, ruhájáról, kanapéjáról, székéről vagy babaágyáról.

Mondjon búcsút az allergéneknek és a baktériumoknak

Mitől olyan hatékony a WB73 porszívó a por, baktériumok és allergének eltávolításában? A készülék ultrahangos technológiával és UV LED-fénnyel hat a matracok mély rétegeibe, és eltávolítja az ott felgyülemlett káros részecskéket. Megállítja a poratkák növekedését és szaporodását is. Hatékonysága eléri a 99,99%-ot! Jimmyvel hosszú időre búcsút mondhat a szennyeződéseknek és az allergéneknek.

Megbízható a szennyeződések elleni küzdelemben

A porszívó megbízható, stabil működéséért egy nagy teljesítményű motor felel, amelynek teljesítménye eléri a 600 W-ot. Energiahatékonysága és alacsony zajszintje is jellemzi – ne féljen a zavaró zajtól! Sőt, a nagy szívóerő azt jelenti, hogy a készülék rendkívül precízen tud porszívózni matracokat, ágyneműt vagy takarót – könnyedén eltávolítja a rejtett poratkákat, port, pollent és egyebeket. A porszívón 3 üzemmód közül is választhat.

Továbbfejlesztett ecset

A porszívó továbbfejlesztett kefével van felszerelve, amely még jobban megbirkózik a szennyeződésekkel. Nyílása 240 mm széles, ami a készülék nagyobb hatékonyságát jelenti. Most pillanatok alatt felporszívózhatja az egész ágyat! Sőt, a szabadalmaztatott, független motorral ellátott görgő puha sörtékből és gumicsíkból készült, így lehetővé teszi a matrac alapos tisztítását anélkül, hogy megsérülne.

Okos porérzékelés

Jimmy segítségével mindig biztos lehet benne, hogy matraca vagy széke tökéletesen tiszta. A WB73 porszívó intelligens érzékelővel van felszerelve, amely pontosan érzékeli a por és a poratkák mennyiségét a környezetben. A készülék beépített LED-jelzővel is rendelkezik, amely színt vált, hogy tájékoztatást adjon a felszívott felület szennyezettségi fokáról. A piros azt jelenti, hogy nagyon piszkos, a narancssárga azt, hogy koszos, a zöld pedig azt, hogy tiszta.

Az egészsége érdekében

A Jimmy WB73 porszívó szabadalmaztatott kettős ciklonos szűrési technológiát használ a porszemcsék megbízható eltávolítására. Acél hálóval is fel van szerelve, amely felfogja a hajat, a szőrt és más nagyobb törmeléket. MFI szűrővel is rendelkezik, amely blokkolja többek között a poratkákat. Most könnyedén teremthet tiszta, egészségre biztonságos környezetet otthonában! A készülék 0,5 literes portartálya ráadásul könnyen kiüríthető és folyó víz alatt kimosható.

A doboz tartalma:

  • Porszívó
  • MIF szűrő
  • Tisztító kefe
  • Használati utasítás
GyártóJimmy
ModellWB73
Tápegységvezetékes
Névleges teljesítmény600 W
UV fény teljesítmény550 mW
Levegőáramlási sebesség0,5 m³/perc
Szívási nyomás15 KPa
Zaj78 dBA
Ciklon típusDupla ciklon
Porgyűjtő tartály kapacitása0,5 L
Kefe anyagaNylon sörték és gumiszalag kombinációja
Szűrő típusaHEPA osztály MFI
Szűrők száma2
UltrahangosIgen
PorérzékelőIgen
Működési módok3 üzemmód
Töltő adapterNincs
Adatok
EAN
6946499310944
Gyártói cikkszám
WB73
Garancia
12 hónap
Gyártó
JIMMY
Portartály kapacitása
0,5 L
Zajszint
78 dBA
A portartály kapacitása
0,5 L
Válasszon egy változatot
JIMMY WB73 kézi porszívó
Légáramlás
0,5 m³/min
Szívási nyomás
15 KPa
Ultrahangos
Igen
Ciklon típus
Dupla ciklon
UV fény kimenet
550 mW
Cikkszám
IP-24871